Share this page

Træningsøvelser

Her finder du en række mobilitets-, styrke-, balance- og koordinationsøvelser , der er skræddersyet til lige netop dine behov.

Se flere træningsøvelser
Situationsbestemte træningsøvelser til dig, der ønsker at holde dig i gang, uanset om det er hjemme, på job, på rejse etc.

Se flere træningsøvelser
Find de træningsøvelser, der kan forebygge yderligere smerte i en række smerte-situationer lige fra rygsmerter til ledsmerter.

Se flere træningsøvelser

En god kropsholdning

En god kropsholdningDårlig kropsholdning? Følg vores simple vejledning og nedsæt risikoen for at få skader og smerter i almindelige hverdagssituationer, f.eks. når du skal løfte, bukke dig, sidde ned eller endog sove.

Læs mere

Find din sportsgren

Find din sportsgrenEr du på udkig efter nye måder at holde dig i form på? Hvorfor ikke prøve det nye og enkle interaktive værktøj, der hjælper vej til at finde de øvelser, behandlinger og tips, der passer bedst til lige netop dig.

Find din sportsgren

Sport uden skader

Sport uden skaderProfessionelle tips og råd til, hvordan du nedsætter risikoen for skader i forbindelse med sport – lige fra tennisalbuer til ”skitomler”.

Læs mere

Anbefalet produkt

Anbefalet produktVoltaren gel®

Det mest solgte topikale non-steroide anti-inflammatoriske håndkøbsmiddel på verdensplan. Effektiv topikal formulering til behandling af smerte og inflammation.

Læs mere

Hvad forårsager smerte?

Hvad forårsager smerte?Kroppens advarselssignal

Lær mere om, hvor smerte kommer fra, og hvad der forårsager den.

Læs mere

Smerteguide

SmerteguideOpdag ”The joy of movement”

Prøv det nye og lette interaktive værktøj, der hjælper vej til øvelser, behandlinger og tips, der passer bedst til lige netop dig.

Læs mere

Copyright © 2016